Image
Zpět na balíčky

Luxusní procedury a zábaly

Luxusní procedury

MAGICKÁ MASÁŽ HORKÝMI LÁVOVÝMI KAMENY

60 MIN 30 MIN
Masáž horkými lávovými kameny je speciální typ relaxační masáž, která je od pradávna praktikovaná na Havajských ostrovech. Základem této unikátní masáže je použití speciálních havajských technik, které ve spojení s horkými lávovými kameny mají vysoký terapeutický účinek. Při této masáži se využívají i znalosti čínské medicíny a dalších terapií.

Jedná se o hluboce relaxační a vyhledávanou masáž. Přináší rychlý pocit úlevy, který přetrvává delší dobu a současně působí blahodárně i na celkovou psychiku. Stimuluje krevní oběh a lymfatický systém, hluboce podporuje a harmonizuje organizmus, prohřívá celé tělo, urychluje regeneraci tkání, napomáhá detoxikaci organizmu, vyrovnává a doplňuje energii v těle, napomáhá odstraňovat nespavost, stres a napětí.

990,- Kč 690,- Kč

MEDOVÁ DETOXIKAČNÍ MASÁŽ

60 MIN 30 MIN
Je považována za perlu mezi masážemi. Jedná se o velice účinnou metodu alternativní medicíny, jak se zbavovat toxických látek uložených v těle a to jak na povrchu tj. v podkožní tkáni, tak i z hloubky tělesných tkání. Pomáhá při léčbě rozmanitých onemocnění a chorob způsobených nezdravým životním stylem. Medová masáž využívá výborných účinků medu (především detoxikačních a reflexních) a kompresních masérských hmatů. Dochází tak k odstraňování starých usazenin a jedů až z hloubky tělesných tkání. Navíc přes reflexní zóny můžete medovou masáží příznivě ovlivňovat i jiné orgány. 890,- Kč 590,- Kč

Zábaly

PARAFÍNOVÝ ZÁBAL 30 MIN
Parafín je speciální vosk získaný z ropy a obohacený o vitamín E. Používá se k léčebným i kosmetickým účelům. Vyniká svou schopností zadržovat teplo. Parafín prohřívá, uvolňuje, zvyšuje krevní oběh a otevírá póry. Jeho účinky jsou zdravotní i estetické.

Teplý parafínový zábal na ruce:
Parafín je vhodný zejména v chladných obdobích, ale také když chcete svým rukám dopřát péči a sobě relaxaci.
Celá kúra zanechá ruce hladké, jemné, vyživené a zbavené odumřelých buněk. Zejména na podzim a v zimě podstupují naše ruce zátěžovou zkoušku – chladné počasí, mráz a následně suchý vzduch v místnostech pokožku rukou vysušují, je pak zarudlá, vrásčitá a v krajních případech popraskaná. Parafín pokožku vypíná a vrací ji pevnost a pružnost.

Aplikace parafínového zábalu
Ruce se ponořují do horkého parafínu – alespoň 2x, zabalí se do igelitových rukavic a froté rukavic, aby teplo nevyprchalo. Necháme působit cca 15 – 20min.

490,- Kč

Peeling

PEELING HIMALAJSKOU SOLÍ 30 MIN
Himalajská sůl obsahuje veliké množství minerálů a světelné energie. Proto je někdy nazývána elixírem mládí. Solný peeling patří mezi nejdrsnější peelingy v naší nabídce a zároveň mezi oblíbené. Jako jediný pomáhá i při ekzémech, akné, lupence a jiných kožních problémech. Solný peeling je jedinečnou očistou a vyživení pokožky. Peeling odstraňuje staré seschlé šupinky staré kůže, otevírá kožní póry, jimiž pak minerály soli pronikají po pokožky. Dále peeling pokožku prokrvuje, tím pomáhá odstraňovat celulitidu. 650,- Kč
KÁVOVÝ PEELING 30 MIN
Kávový peeling patří mezi drsnější peelingy. Je velmi oblíben milovnícemi kávy, ženami, které potřebují a chtějí se “nastartovat”. Účinek kávy proniká do pokožky kožními póry, které se spolu s odstraněním staré suché kůže otevírají. Peeling dále pokožku prokrvuje, tím pomáhá odstraňovat celulitidu 650,- Kč

Mám zájem o tento balíček